Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε για 8η φορά τη Χρυσή Μπάλα και θέλησε με προσωπικές του δηλώσεις να αναφερθεί στο Μουντιάλ που κατέκτησε.

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε για 8η φορά τη Χρυσή Μπάλα και θέλησε με προσωπικές του δηλώσεις να αναφερθεί στο Μουντιάλ που κατέκτησε.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι ευχαρίστησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram τον κόσμο που τον στήριξε κι αφιέρωσε το βραβείο στην Αργεντινή, τονίζοντας πως χωρίς το Μουντιάλ, η Χρυσή Μπάλα δεν θα κατέληγε στα χέρια του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που με στήριξαν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και στους οποίους θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο, μαζί και στην οικογένειά μου που ήταν πάντα δίπλα μου. Μέσι

Αυτή είναι μια Χρυσή Μπάλα που θέλω επίσης να μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου στην Αργεντινή, στο τεχνικό επιτελείο, τους υπαλλήλους. Γιατί χωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο που πετύχαμε μαζί θα ήταν αδύνατο να πάρω τη Χρυσή Μπάλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!