Άλλαξε για λίγο...το δρομολόγιο η Olimpia πριν την αναμέτρηση της Λάτσιο με τη Φιορεντίνα καθώς προτίμησε να περάσει μια βόλτα σε άλλη εξέδρα

Λάτσιο και Φιορεντίνα αναμετρήθηκαν χθες για την τελευταία -χρονικά- αγωνιστική του 10ου γύρου της Serie A. Οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0 μέχρι το 90+5, όπου ο Τσίρο Ιμόμπιλε από την άσπρη βούλα έδωσε την νίκη στους γηπεδούχους και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία μετά το νωθρό ξεκίνημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στα highlights της αναμέτρησης, για την ακρίβεια λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, προστίθεται φυσικά και ο εμβληματικός αετός της Λάτσιο. Η Olimpia πριν από κάθε αναμέτρηση πετάει γύρω από το Ολίμπικο και κατευθύνεται όπως είναι εκπαιδευμένη στην εξέδρα των φανατικών οπαδών της Λάτσιο. Στη συνέχεια επιστρέφει στο κέντρο του γηπέδου, όπου την περιμένει ο εκπαιδευτής. Στην αναμέτρηση με την Φιορεντίνα, το δρομολόγιο αυτό για λίγο..άλλαξε. Η Olimpia πήγε στην εξέδρα των οπαδών της Φιορεντίνα και αυτοί την υποδέχθηκαν με κάμερες αλλά και με χειρονομίες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!