Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέμεινε πιστός στο πνεύμα του Halloween και μετά το ματς των Μπακς με τους Χιτ εμφανίστηκε ντυμένος ως Hulk.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέμεινε πιστός στο πνεύμα του Halloween και μετά το ματς των Μπακς με τους Χιτ εμφανίστηκε ντυμένος ως Hulk στην συνέντευξη Τύπου.

Φυσικά, νωρίτερα, είχε πάει στο γήπεδο ντυμένος ως Hulk αλλά και μετά τον αγώνα εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου σαν τον πράσινο υπερήρωα της Marvel.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μην φοβάστε, κάντε ερωτήσεις» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αφού ρώτησε τους δημοσιογράφους αν θέλουν να απαντάει με την φωνή του ή αυτή του Hulk, αποφάσισε να απαντάει κανονικά στις ερωτήσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!