Οι Κινγκς κατάφεραν να πάρουν μια δύσκολη νίκη απέναντι στους Λέικερς με τον Σάσα Βεζένκοφ να μιλά για τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Οι Κινγκς κατάφεραν να πάρουν μια δύσκολη νίκη απέναντι στους Λέικερς (132-127 παρ.) με τον Σάσα Βεζένκοφ να αγωνίζεται για 18 λεπτά και να έχει θετική απόδοση με 11 πόντους και 4 ριμπάουντ, Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, μίλησε για τη νέα του ομάδα αλλά και το γεγονός οτι βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Πιο συγκεκριμένα ο Βεζένκοφ είπε:

Για το ματς με τους Λέικερς: «Όταν πάω σπίτι και συνειδητοποιήσω ότι έπαιξα απέναντι στον ΛεΜπρον Τζέιμς, θα είναι σαν όνειρο. Όπως είπα όμως, κερδίσαμε τον αγώνα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι, με πολλές επαφές. Νομίζω όμως πως στο δεύτερο μέρος και ειδικά στην τέταρτη περίοδο καταφέραμε να περιορίσουμε τα καλά σημεία τους και να πάρουμε τη νίκη».

Για το play που έπαιξαν οι Σακραμέντο Κινγκς για εκείνον με το που μπήκε στο παρκέ: «Κάθε φορά δουλεύουμε στην προπόνηση, αυτό ήταν ένα play στο οποίο περιμέναμε ο αντίπαλος να κάνει ένα λάθος. Το έκαναν, ο Ντομάντας με είδε και βάλαμε το καλάθι. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι λαθών, οπότε εκμεταλλευτήκαμε αυτό το γεγονός».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για την προσπάθεια των συμπαικτών του: «Παίζω για δέκα, δώδεκα χρόνια στην Ευρώπη και δεν έχω δει ποτέ μου έναν παίκτη, στο τρίτο παιχνίδι της σεζόν, να επιστρέφει με τραυματισμό. Αυτό δείχνει πόσο θέλει αυτός ο τύπος να βοηθήσει ώστε να κερδίσουμε, γιατί η νίκη είναι μια συνήθεια. Οπότε, πρέπει να ξεκινά καλά. Όλοι οι παίκτες συνεισέφεραν απόψε. Ο Μαλίκ (Μπράουν); Τι να πούμε γι αυτόν, έβαλε 11 πόντους στην παράταση, πήρε την ευθύνη από τον ΝτιΆρον (Φοξ) και έβαλε μεγάλα σουτ. Όλοι. Δεν θέλω να πω ονόματα, όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους».

Για τον κόσμο των Σακραμέντο Κινγκς: «Θέλουμε τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι κοντά μας, για να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Σήμερα έκαναν πολύ φασαρία, όπως θέλουμε. Έχουμε ανάγκη να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Θέλουμε ο κόσμος να κάνει φασαρία. Φυσικά θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά ο κόσμος είναι δίπλα μας».

Για τη δική του προσαρμογή: «Είναι διαφορετικός ο ρυθμός, το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρώτα πρέπει να προσαρμοστείς πνευματικά. Φυσικά θα υπάρχουν αγώνες που θα είναι χειρότεροι από τους υπόλοιπους ή, αν προτιμάτε, λιγότεροι καλοί από κάποιους άλλους, αλλά είμαι εδώ και δουλεύω κάθε μέρα. Προσπαθώ να μάθω από τους πάντες, κάθε βοήθεια είναι χρήσιμη και σημαντική».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!