Οι Βέρμπιτς και Σπόραρ μίλησαν έξω από τα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης» μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό στη σλοβένικη ιστοσελίδα «24ur.com».

Οι τρεις διεθνείς Σλοβένοι του Παναθηναϊκού (Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς) έκαναν τη… διαφορά στον κυριακάτικο (29/10) αγώνα με τον Πανσερραϊκό και την εμφατική νίκη των «πράσινων» με 5-0. Ο Σπόραρ είχε δύο γκολ και μία ασίστ, ο Τσέριν ένα γκολ κι ο Βέρμπιτς μία τελική πάσα και δύο σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, σε μια πολύ «γεμάτη» εμφάνιση από όλους.

Και στο καλύτερο… τάιμινγκ για το αφιέρωμα που τους έκανε η ιστοσελίδα «24ur.com», με ειδικό απεσταλμένο στην Αθήνα για να καταγράψει τα πεπραγμένα τους. Οι Βέρμπιτς και Σπόραρ μίλησαν έξω από τα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης» μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό για τον περσινό, ανεκπλήρωτο πόθο τους με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στο Euro 2024 με την Εθνική Σλοβενίας.

«Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Νόμιζα ότι η μπάλα πέρασε μέσα από τη γραμμή με το φάουλ, αλλά προφανώς δεν συνέβη αυτό. Ήμουν πραγματικά άτυχος, αλλά είμαι χαρούμενος με τη νίκη. Είμαι χαρούμενος ότι ο Σποράρ έβαλε δύο γκολ. Μετά σκόραρε και ο Άνταμ, μόνο εγώ έλειπα» σχολίασε χαμογελώντας ο Βέρμπιτς μετά το ματς παρά τη δική του ατυχία στα δύο δοκάρια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι κρίμα, δεδομένης της απόδοσής του, άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ. Είχε δύο τρομερά σουτ στο δοκάρι, απλώς του έλειψε λίγη τύχη», συμπλήρωσε απ’ την πλευρά του ο Σποράρ, επαινώντας τον άτυχο συμπατριώτη του.
Για να επιστρέψει ο λόγος στον Βέρμπιτς και το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας στην στιγμή της αλλαγής του στο 59ο λεπτό:

«Έμεινα λίγο έκπληκτος. Σημαίνει πολλά για μένα που οι φίλαθλοι με χειροκρότησαν. Είναι ωραίο να παίζεις σε έναν σύλλογο με τέτοια ιστορία και οπαδούς όπως ο Παναθηναϊκός. Ακόμα κι αν παίζουμε απέναντι σε λιγότερο ελκυστικούς αντιπάλους, το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο».

Ο Βέρμπιτς μίλησε στη συνέχεια για τον τρόπο που χάθηκε το περσινό πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δεν μας σκότωσε αυτό που έγινε πέρσι. Έχουμε ακόμα περισσότερο κίνητρο να επιστρέψουμε και να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα.

Όταν είσαι στην πρώτη θέση για 10 ή 11 μήνες, όπως ήμασταν πέρσι, και τελικά χάνεις το πρωτάθλημα, είναι τεράστια απογοήτευση. Γι’ αυτό θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε φέτος». Για να συμπληρώσει απ’ την πλευρά του ο Σπόραρ: «Πέρσι ξεκινήσαμε ακόμα καλύτερα, αλλά στο τέλος χάσαμε το πρωτάθλημα. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, οπότε δεν θα ήθελα να το συζητήσω. Αν παίξουμε όπως κάναμε απόψε (σ.σ. Κυριακή, 29/10) έχουμε μια καλή ευκαιρία».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σπόραρ με 3 γκολ και 3 ασίστ σε 309 λεπτά συμμετοχής ως τώρα στο πρωτάθλημα, μίλησε και για τον υψηλό ανταγωνισμό στην ενδεκάδα, ενώ αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη: «Ο Ιωαννίδης είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Θα ήταν περίεργο να μην υπήρχε ανταγωνισμός σε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό».

Και πρόσθεσε για τη διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, όπου παίζει με έναν φορ, εν αντιθέσει με την Εθνική Σλοβενίας, όπου έχει στο πλευρό του τον Μπένιαμιν Σέσκο σε καθαρό 4-4-2. «Όταν νιώθεις καλά στο γήπεδο και έχεις αυτοπεποίθηση, το σύστημα δεν έχει καν σημασία. Ευτυχώς, παίζω σε δύο καλές ομάδες, οπότε είναι πιο εύκολο για μένα να προσαρμοστώ. Αλλά φυσικά είναι πιο εύκολο αν έχεις άλλον έναν επιθετικό δίπλα σου».

Ο 29χρονος φορ μίλησε επίσης και για τον στόχο που έχει μαζί με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Σλοβενίας. «Έχουμε ακόμα πολλούς αγώνες στον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών ματς, αλλά η εθνική ομάδα είναι πάντα κάπου στο μυαλό μας. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Η Σλοβενία δεν έχει παίξει στο Euro για 24 χρόνια», ενώ ο Βέρμπιτς συμπλήρωσε:

«Αυτές οι 8 ή 9 μέρες που είμαστε στην εθνική περνούν πάντα πολύ γρήγορα γιατί περνάμε πολύ καλά. Είχαμε καλό κλίμα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος με τα αποτελέσματα είναι ακόμα καλύτερα. Ανυπομονούμε για τα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά πριν από αυτό όλοι έχουμε ακόμη υποχρεώσεις του συλλόγου, τις οποίες θα πρέπει να ολοκληρώσουμε με τη μέγιστη συγκέντρωση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!