Η Τσέλσι ανακοίνωσε σήμερα (30/10) ότι οι οπαδοί του συλλόγου θα ταξιδέψουν δωρεάν για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουλβς για την Premier League την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε σήμερα (30/10) ότι οι οπαδοί του συλλόγου θα ταξιδέψουν δωρεάν για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουλβς για την Premier League την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 23 Δεκεμβρίου. Αλλά μεταφέρθηκε για τις 24 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 15:00, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ένας αγώνας Premier League θα διεξαχθεί την παραμονή των Χριστουγέννων από το 1995:

«Ο σύλλογος γνωρίζει ότι οι επιλογές μετακίνησης είναι πιο περιορισμένες από ό,τι συνήθως αυτή την ημερομηνία, καθώς είναι Κυριακή αλλά και παραμονή Χριστουγέννων», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Τσέλσι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Σε ένδειξη εκτίμησης για τους οπαδούς που πραγματοποιούν αυτό το ταξίδι, η Τσέλσι θα προσφέρει δωρεάν τις μετακινήσεις ως χειρονομία καλής θέλησης σε όποιον αγοράσει εισιτήριο».

Η αλλαγή ημερομηνίας σε παραμονή Χριστουγέννων επικρίθηκε από τους οπαδούς του συλλόγου που την χαρακτήρισαν «εντελώς απαράδεκτη». Το «Chelsea Supporters’ Trust» ανέφερε ότι οι οπαδοί του αγώνα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα όταν θα ταξιδέψουν στη Γουλβς:

«Όχι μόνο αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα προσωπικού στο Μολινό. Αλλά τα δρομολόγια των εορταστικών μεταφορών θα ταλαιπωρήσουν περαιτέρω τους φιλάθλων», ανέφεραν.

Η αλλαγή είναι επίσης διπλό πλήγμα για τον προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Καθώς ο Αργεντινός δεν θα μπορέσει να γιορτάσει την επέτειο του γάμου του καθώς και τις διακοπές:

«Είναι δύσκολο γιατί δεν είναι εύκολο να αλλάξεις», είπε την περασμένη εβδομάδα. «Πρέπει να αποδεχτούμε ότι είμαστε στην Αγγλία και είναι διαφορετικό από τον υπόλοιπο κόσμο. Ακόμα κι αν δεν είμαι χαρούμενος, πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε στο καλύτερο μας επίπεδο και να αποδεχθούμε μια κατάσταση που δεν μπορούμε να αλλάξουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!