Ο Πέτρος Μάνταλος δήλωσε μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ πως η «Ένωση» βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο Πέτρος Μάνταλος δήλωσε μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ πως η «Ένωση» βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Μάνταλος:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ντέρμπι! Είναι τρεις βαθμοί, αλλά πάντα μία τέτοια νίκη με μία ομάδα καλή η οποία δεν μας απείλησε μας χαροποιεί και μας δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τις μονομαχίες των παικτών στο γήπεδο:

«Οι μονομαχίες είναι πολύ σημαντικές σε ένα ντέρμπι. Κρίνουν πολλά σε ένα ντέρμπι. Και στις μονομαχίες και σε πολλά πράγματα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και πιστεύω αξίζαμε τη νίκη».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για την ασίστ στον Πινέδα:

«Πρώτη μου σκέψη ήταν να δω τον Πόνσε. Στη συνέχεια είδα τον Πινέδα να κινείται στο δεύτερο δοκάρι. Και οι δύο έκαναν καλές κινήσεις, με αποτέλεσμα να βγει η πάσα στον Πινέδα».

Για τον τραυματισμό του:

«Ένα διάστρεμμα είναι στον αστράγαλο. Υπάρχει πρήξιμο, αλλά θα δούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!