Επίθεση από οπαδούς δέχθηκε η αποστολή της Λιόν ενώ κατευθυνόταν με πούλμαν προς το "Βελοντρόμ" για τον αγώνα εναντίον της Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της 10ης ημέρας της Ligue 1.

Επίθεση από οπαδούς δέχθηκε η αποστολή της Λιόν ενώ κατευθυνόταν με πούλμαν προς το “Βελοντρόμ” για τον αγώνα εναντίον της Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της 10ης ημέρας της Ligue 1.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο προπονητής της Λιόν, Φάμπιο Γκρόσο έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά από πέτρα και ήδη εμφανίζεται σε φωτογραφίες αιμόφυρτος, από τραύμα πάνω από το φρύδι. Μαρσέιγ – Λιόν

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η «L΄Equipe» στην ενημέρωσή της για την κατάσταση υγείας του Φάμπιο Γκρόσο κάνει λόγο για διάσειση ενώ παράλληλα υποφέρει κι από κοψίματα από τα σπασμένα τζάμια.

Το μπροστινό τζάμι του πούλμαν καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ μία πλευρά του οχήματος είναι γεμάτη σημάδια από πέτρες και άλλα αντικείμενα που εκτόξευσαν οι φανατικοί οπαδοί της Μαρσέιγ.

Ακολούθησε σύσκεψη των αρμόδιων φορέων και -όπως μετέδωσε πριν από λίγο η Equipe- στο “Βελοντρόμ” υπήρξε επίσημη ενημέρωση ότι το ματς αναβάλλεται. Λίγα λεπτά μετά, ο διαιτητής της αναμέτρησης Φρανσουά Λετεσιέ επιβεβαίωσε την εξέλιξη λέγοντας:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αφότου διαπιστώθηκε τραυματισμός μελών της Λιόν, λάβαμε υπόψη την βούληση του συλλόγου να μην ξεκινήσει το ματς και το ισχύον πρωτόκολλο. Έτσι, πάρθηκε η απόφαση να μην διεξαχθεί το παιχνίδι. Θα συνταχθούν οι απαραίτητες αναφορές και στη συνέχεια το λόγο θα έχουν τα αρμόδια όργανα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!