Αποφασισμένος να σηκώσει όρθιο τον Άγιαξ εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους ο Τζον Φαν'τ Σχιπ, ο οποίος σήμερα (30/10), λίγο νωρίτερα ανακοινώθηκε-όπως αναμενόταν- ως ο νέος προπονητής του Αγιαξ.

«Το όραμά μου είναι ξεκάθαρο». Αποφασισμένος να σηκώσει όρθιο τον Άγιαξ εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους ο Τζον Φαν’τ Σχιπ, ο οποίος σήμερα (30/10), λίγο νωρίτερα ανακοινώθηκε-όπως αναμενόταν- ως ο νέος  προπονητής του Αγιαξ, αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, παίρνοντας τη θέση του Μόρις Στάιν, που απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα.

«Φυσικά  αυτό που συμβαίνει έχει γραφτεί από την αρχή της σεζόν, και το είδαμε αυτό να αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα, ότι η ποιότητα είναι πολύ μικρή. Τώρα όμως τραβώ μια γραμμή κάτω από αυτό που συνέβη. Ούτε κοιτάζω πίσω.

Τώρα προχωράμε με το υλικό που είναι διαθέσιμο και δεσμευόμαστε πλήρως να βοηθήσουμε τους παίκτες», είπε ο Ολλανδός πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας (έως το 2021), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο από τις 30 Οκτωβρίου 2023 έως τις 30 Ιουνίου 2025 και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή από 1 Ιουλίου 2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Θα πρέπει επίσης να κάνουμε έναν απολογισμό του τύπου των παικτών που χρειαζόμαστε τον Ιανουάριο και να δούμε αν μπορούμε να τους προσελκύσουμε. Αυτοί θα μπορούσαν πράγματι να είναι έμπειροι, ηγέτες, γιατί μπορείτε να δείτε ότι αυτοί οι παίκτες που χρειάζονται. Για μένα, το πιο σημαντικό τώρα είναι να επικεντρωθώ στην ομάδα», πρόσθεσε ο 41 φορές πρώην διεθνής.

«Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να φτιάξουμε ομάδα. Με την έννοια του να παρέχουμε σαφήνεια στο πώς θέλουμε να παίξουμε και να δώσουμε αυτοπεποίθηση. Πρέπει να υπάρχει μια πραγματική ομάδα στο γήπεδο. Αλλά πρέπει επίσης να εκπέμπουμε ενότητα ως επιτελείο, έτσι ώστε αυτό να διαχυθεί στην ομάδα. Και η διασκέδαση πρέπει να επιστρέψει. Φαν’τ Σχιπ

Όσο δύσκολο κι αν είναι όταν βρίσκεσαι σε αυτό το στάδιο, οι παίκτες έχουν υποστεί το ένα χτύπημα μετά το άλλο και η πίεση από τους οπαδούς και τον Τύπο είναι τεράστια. Και οι νέοι παίκτες πρέπει επίσης να βρουν τον δρόμο τους. Αλλά με διασκέδαση και εμπιστοσύνη, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Πρέπει λοιπόν να το φροντίζουμε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, στις συζητήσεις και μεταξύ μας. Εκεί μπορούν να επιτευχθούν τα μεγαλύτερα κέρδη αυτή τη στιγμή». Φαν’τ Σχιπ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!