Νέος προπονητής του Άγιαξ είναι ο Τζον Φαν’τ Σχιπ, θέλοντας να μπει έναν φρένο στην κάκιστη πορεία του Άγιαξ ως τώρα.

Ο Άγιαξ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή ο ιστορικός «Αίαντας» βρίσκεται στη τελευταία θέση της Eredivisie με μόλις 5 βαθμούς συγκομιδή σε 8 αναμετρήσεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ είναι από σήμερα και επίσημα ο νέος τεχνικός του Άγιαξ, αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, και θα πάρει τη θέση του Μόρις Στάιν, που απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο Ολλανδός πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας (έως το 2021) συμφώνησε σε όλα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Άμστερνταμ, η οποία τη φετινή σεζόν είναι σε μεγάλη αγωνιστική κρίση και έχει πέσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.


Ο 59χρονος τεχνικός έπαιξε στον Άγιαξ για 11 χρόνια μεταξύ 1981 και 1992 ως εξτρέμ. Στη συνέχεια εργάστηκε ως προπονητής νέων και αργότερα ως βοηθός προπονητή στον «Αίαντα». Ήταν επίσης βοηθός προπονητής στην εθνική Ολλανδίας υπό τον Μάρκο Φαν Μπάστεν μεταξύ 2004 και 2008, αλλά και μεταξύ άλλων προπονητής στις Τβέντε, Μελβούρνη Χαρτ, Τσίβας, Μελβούρνη Σίτι και Τσβόλε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!