Η αποψινή «αετομαχία» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» συγκεντρώνει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων στο σημερινό πρόγραμμα.

Η «αετομαχία» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στην OPAP Arena συγκεντρώνει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι δύο «δικέφαλοι» ισοβαθμούν στην τρίτη θέση, πίσω από τον ΠαναθηναΪκό και τον Ολυμπιακό, όμως, έρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη, με τους «κιτρινόμαυρους» να χάνουν με 3-1 στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ και τους «ασπρόμαυρους» να κερδίζουν – με εντυπωσιακή ανατροπή – με 3-2 την Αμπερντίν στη Σκωτία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός, με νωπές τις δάφνες από τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ (2-1) για το Europa League, φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Θα κάνει περιορισμένες αλλαγές ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μιας και οι Κρήτες είναι άκρως επικίνδυνοι στο «Γεντί Κουλέ», έχοντας κερδίσει κατά σειρά ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ.

Super League: Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής 

Βόλος – Κηφισιά 2-1 (21΄ Μπερτόλιο, 75΄ Ντέλετιτς – 82΄ Οζέγκοβιτς)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 3-2 (49΄, 73΄ Ρομπάιγ, 90΄+9 Βέργος – 24΄ Φρ. Ντουάρτε, 82΄ Λιάβας)

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-1 (88΄ Τσιλούλης)

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 5-0 (1΄, 43΄ πεν. Σπόραρ, 10΄ αυτ. Δεληγιαννίδης, 57΄ Τσέριν, 77΄Μαντσίνι)

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (55΄ Σουλεϊμάνοφ, 75΄ Ζαμόρα)

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 19:30

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 20:30

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!