Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο Τσουαμενί επέστρεψε τραυματίας από το «Clasico».

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο Τσουαμενί… επέστρεψε τραυματίας από το «Clasico».

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας Ορελίεν Τσουαμενί από τις ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, διαγνώστηκε με κάταγμα στο δεύτερο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού», ανέφεραν οι Μαδριλένοι σε ανακοίνωσή τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως σημειώνει η ισπανική εφημερίδα «Marca», η θεραπεία του κατάγματος μεταταρσίου από πίεση, στους περισσότερους ασθενείς, είναι συνήθως συντηρητική, χωρίς ακινητοποίηση του αστραγάλου. Μόνο σε περιπτώσεις τραυματισμού π μπορεί να οδηγήσει στο χειρουργείο, αλλά αυτές είναι σχεδόν εξαιρετικές καταστάσεις. Αν όλα πάνε κανονικά, ο Τσουαμενί θα λείψει το πολύ ενάμιση μήνα, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!