Ο Λουίς Σουάρες έφτασε τα 550 γκολ στην καριέρα του!

Ο Λουίς Σουάρες σημείωσε το τρίτο γκολ στην εκτός έδρας νίκη νίκη της Γκρέμιο με 4-3 επί της Αμέρικα Μινέιρο (30η αγωνιστική) τα ξημερώματα, και έτσι έφτασε τα 550 γκολ στην καριέρα του, που ξεκίνησε το 2005 στη Νασιονάλ ντε Μοντεβιδέο.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ,που γεννήθηκε στο Σάλτο πριν από 36 χρόνια, σημείωσε το γκολ 550 της επαγγελματικής του ζωής στο 71ο λεπτό, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης «Mundo Deportivo».

Με το γκολ που πέτυχε αυτό το Σάββατο έφτασε τα 22 με τη φανέλα της Γκρέμιο, με την οποία αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σουάρες σημείωσε 22 γκολ με τη Νασιονάλ, 15 με την Γκρόνινγκεν, 111 με τον Άγιαξ και 82 με τη Λίβερπουλ. Η πιο παραγωγική του περίοδος ήταν στην Μπαρτσελόνα -198 γκολ-, από την οποία μετακόμισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου σκόραρε 34.

Έχει σημειώσει επίσης 68 με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, της οποίας είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!