Α1 Γυναικών: Με κορυφαία την Ρέιντζ, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα στο Βύρωνα - Το 3Χ3 έκανε και ο Ολυμπιακός (έχει ματς λιγότερο) στο ΣΕΦ.

Με κορυφαία την Ρέιντζ, η οποία πέτυχε 21 πόντους (3 τρίποντα), η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα στο Βύρωνα, όπου επικράτησε άνετα με 83-50 του Αθηναϊκού κι έκανε το 4Χ4 στο ξεκίνημα της Α1. Α1 Γυναικών

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «πράσινιες»… άφησαν πίσω τους την ευρωπαϊκή ήττα από τη Μπεσίκτας στα μέσα της εβδομάδας και παίζοντας όσο ακριβώς χρειαζόταν έφτασαν σε μία ακόμη άνετη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το 3Χ3 έκανε και ο Ολυμπιακός (έχει ματς λιγότερο) στο ΣΕΦ, όπου επιβλήθηκε με 78-68 των Εσπερίδων Καλλιθέας. Κορυφαία των «ερυθρόλευκων» ήταν η Βίτολα, η οποία τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών:

ΟΑ Χανίων-ΠΑΟΚ 62-81
Εύνικος-Πρωτέας Β. 45-55
Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός 50-83
Νίκη Λευκάδας-ΠΑΣ Γιάννινα 82-68
Ελευθερία Μ.-Ηρακλής 65-80
Ολυμπιακός-Εσπερίδες Καλλιθέας 78-68

Η βαθμολογία της Α1 Γυναικών:

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!