Ο Ζοάν Πλάθα εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον Άρη και ιδιαίτερα στον Νίκο Γκάλη, τονίζοντας πως θα ήθελε να τον γνωρίσει, ενώ αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά προβλήματα της ΑΕΚ.

Ο Ζοάν Πλάθα εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον Άρη και ιδιαίτερα στον Νίκο Γκάλη, τονίζοντας πως θα ήθελε να τον γνωρίσει, ενώ αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά προβλήματα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοάν Πλάθα:

«Ξέρω, ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό προς τον Άρη, και ιδιαίτερα προς τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος τον έκανε γνωστό παντού. Θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω (σ.σ. τον Νίκο Γκάλη) κάποια στιγμή. Στο αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε ακόμη πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας, που θα πρέπει να διορθώσουμε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, θα πρέπει να σταθώ στην επιμονή και την αποφασιστικότητα, που έδειξαν οι παίκτες μου, έως το τέλος της αναμέτρησης του ΒCL με τη Ντιναμό Σάσαρι.

Ποτέ δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες στις απουσίες. Είχαμε ένα διαφορετικό ρόστερ στην Ιταλία, χωρίς τους Καμπενγκέλε και Χολ, αλλά και τον Κουζμίνσκας, από το το σημείο που τραυματίστηκε και μετά, αλλά νικήσαμε, όπως είδατε. Αυτό αναδεικνύει τη διάθεση, αλλά και την ενέργεια, που είχαν οι υπόλοιποι παίκτες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!