Ο Κώστας Σλούκας αμέσως μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπασκόνια μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Σλούκας αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπασκόνια μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να βελτιωθούμε. Είμαστε 12 καινούργιοι παίκτες, η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν πίστευα ότι θα έχουμε προβλήματα στη χημεία μας, αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι ακόμη Οκτώβριος και χτιζόμαστε κάθε μέρα», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Σλούκας και πρόσθεσε:

«Ένα πολύ καλό τεστ είναι τη Δευτέρα απέναντι στον Ολυμπιακό, που είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αυτή τη στιγμή και τα τελευταία χρόνια. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω το παιχνίδι μου. Ο κόσμος σίγουρα θα είναι εχθρικός, όχι μόνο μαζί μου αλλά και με όλους. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!