Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Άρσεναλ στην έδρα της κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Σέφιλντ Γιουνάτεντ και επικράτησε εύκολα με 5-0 ενώ τεράστιας σημασίας νίκη πήρε η Μπόρνμουθ με 2-1 κόντρα στη Μπέρνλι για τη 10η αγωνιστική της Premier League.

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Άρσεναλ στην έδρα της κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Σέφιλντ Γιουνάτεντ και επικράτησε εύκολα με 5-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα κυριάρχησε απόλυτα και πήρε τη νίκη έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Νκέτια, που πέτυχε χατ τρικ. Στο μεταξύ η Μπόρνμουθ πήρε σημαντική νίκη στην προσπάθεια για την παραμονή της στην κατηγορία, επικρατώντας με 2-1 της Μπέρνλι στο ντέρμπι της ουράς της βαθμολογίας.


Premier League

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νωρίτερα, μεγάλη νίκη πέτυχε η Μπρέντφορντ μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της κακής ξανά Τσέλσι με 2-0. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο απογοήτευσε πάλι τους φιλάθλους της και τα περιθώρια στενεύουν για τον Αργεντινό τεχνικό, καθώς η ανυπόμονη διοίκηση δεν βλέπει σημάδια βελτίωσης. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ κέρδισε για τρίτη συνεχή χρονιά (!) στην έδρα της Τσέλσι με τα γκολ του Πίνοκ (58′) και του Μπεμό στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα, οι σκόρερ της 10ης αγωνιστικής:

Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ 1-2

(90΄+4 Αγιού – 53΄ αυτ. Γουόρντ, 66΄ Σον)

Τσέλσι-Μπρέντφορντ 0-2

(58′ Πίνοκ, 90’+ Μπεμό)

Άρσεναλ-Σέφιλντ Γιουν. 5-0

(28′, 50′, 58′ Νκέτια, 88′ πεν. Βιέιρα, 90’+ Τομιγιάσου)

Μπόρνμουθ-Μπέρνλι 2-1

(22′ Σεμένιο, 76′ Μπίλινγκ-11′ Τέιλορ)

Γουλβς-Νιούκαστλ 28/10

Γουέστ Χαμ-Έβερτον 29/10

Άστον Βίλα-Λούτον 29/10

Μπράιτον-Φούλαμ 29/10

Λίβερπουλ-Νότιγχαμ Φόρεστ 29/10

Μάντσεστερ Γ.-Μάντσεστερ Σίτι 29/10

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!