Η ζωή είναι ωραία υπό τις οδηγίες του Ποστέκογλου αναφέρει το τουίτ της Πρέμιερ Λιγκ με την Τότεναμ να είναι στο +5 μέχρι τις αναμετρήσεις της Σίτι και της Άρσεναλ.

Η Τότεναμ δεν θέλει να σταματήσει να ονειρεύεται. Η χθεσινή (27/10) εκτός έδρας επιτυχία με 2-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, επιτρέπει στους «Σπερς» άλλη μια εβδομάδα παραμονής στην κορυφή της Premier League, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αντιπάλων τους.

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής διαδρομής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, γίνεται όλο και περισσότερο ξεχωριστός, μέρα με τη μέρα, για την λονδρέζικη ομάδα:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το απολαμβάνω και θέλω να το απολαύσουν οι παίκτες μου», είπε μετά τον αγώνα. «Αλλά όχι επειδή είμαστε πρώτοι, αλλά επειδή ζούμε το όνειρο, φίλε», πρόσθεσε ο Άγγελος Ποστέκογλου (γεννημένος στην Αθήνα στις 27/8/1965 και μεγαλωμένος στην Αυστραλία από πέντε ετών), και συνέχισε:

«Παίζουμε για έναν φανταστικό σύλλογο και κάνουμε ό,τι μας αρέσει, τα υπόλοιπα είναι απλώς θέμα τιμής της ευθύνης που μας έχει δοθεί. Για μένα το σημαντικό είναι να κάνω τους οπαδούς να χαρούν, να τους δώσω λίγη αυτοπεποίθηση και ελπίδα. Γι’ αυτό υπάρχουν οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε αυτά τα συναισθήματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!