Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπασκόνια και ο MVP της πέμπτης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα με δυο ατομικά ρεκόρ σε πόντους και ριμπάουντ.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπασκόνια και ο MVP της πέμπτης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα με δυο ατομικά ρεκόρ σε πόντους και ριμπάουντ.

Πιο συγκεκριμένα, στα 28:26” που πάτησε στο παρκέ είχε 23 πόντους και 14 ριμπάουντ εκ των οποίων 7 επιθετικά και 7 αμυντικά.

Φυσικά ο Γάλλος σέντερ όπως ανακοίνωσε και η πράσινη ΚΑΕ στο τέλος της αναμέτρησης αναδείχτηκε σε MVP του αγώνα του Παναθηναϊκού.

Τα highlights του Ματίας Λεσόρ:
Οι λεπτομέρειες του αγώνα

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 48-43, 70-66, 95-81

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιαβόρ, Χορντόβ, Μπουμπέρ

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Μπασκόνια η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δια του προέδρου της Βασίλη Παρθενόπουλου, βράβευσε 12 γυναίκες Survivors που πάλεψαν και νίκησαν τον καρκίνο του μαστού.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης , Βιλντόσα 3 (1), Γκάι 13 (2), Μπαλτσερόφσκι 2, Σλούκας 12 (1), Γκραντ 9 (1), Λεσόρ 23, Αντετοκούνμπο , Γκριγκόνις 7 (1), Ερνανγκόμεθ 3 (1), Μήτογλου 23 (2).

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (Ζοάν Πεναρόγια): Χάουαρντ 22 (2). Μάνιον 17 (2). Ραϊέστε 2. Σεντεκέρσκις 9. Μαρίνκοβιτς 17 (3), Μίλερ-ΜακΙντάιρ 2, Κότσαρ 8, Κοστέλο 4.

Βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!