Περισσότεροι από δύο μήνες αγώνων έχουν παιχτεί στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία), αλλά καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να... ξεφύγει.

Περισσότεροι από δύο μήνες αγώνων έχουν παιχτεί στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία), αλλά καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να… ξεφύγει. Ευρώπη 

Και, στην πραγματικότητα-όπως αναφέρει σχετικά η ισπανική εφημερίδα «AS»-, τρία από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα έχουν πρωτοπόρους που λίγοι θα περίμεναν πριν από την έναρξη της σεζόν.

Στη LaLiga, η Τζιρόνα νίκησε χθες (1-0) τη Θέλτα και απολαμβάνει την γλυκιά μοναξιά της κορυφής, τρεις…πόντους ψηλότερα από η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σήμερα (28/10) έχει Clasico στη Βαρκελώνη με τη Μπαρτσελόνα. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και σε Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην Premier League, ήταν εντελώς αδιανόητο για την Τότεναμ να είναι η πρώτη δύο μήνες μετά την απώλεια του Χάρι Κέιν, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Μπάγερν . Όμως ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει φτιάξει μια μεγάλη ομάδα που προκαλεί ενθουσιασμό. Χθες, στον αγώνα που άνοιξε την αγωνιστική στην Premier League, η Τότεναμ κερδίζοντας με 2-1 εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας , αύξησε το πλεονέκτημά της σε πέντε βαθμούς από Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ (26 έναντι 21 βαθμών).

Στην Ligue 1, η κορυφή άλλαξε…κάτοικο χθες το βράδυ μετά τη νίκη (1-0) της Νις στην έδρα της Κλερμόν, αλλά δεν είναι η μόνη ομάδα που προκαλεί επειδή βρίσκεται τόσο ψηλά, προς το παρών δύο…πόντους ψηλότερα από την Μονακό (22 έναντι 20 βαθμών). Ακριβώς αυτή η Μονακό, που θα παίξει αύριο στη Λιλ, εντυπωσιάζει υπό τις διαταγές του Αυστριακού Άντι Χιούτερ. Ευρώπη 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην Bundesliga, η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο είναι στη μόδα. Είναι πρωτοπόρος (22 βαθμοί) της Bundesliga, αν και ακολουθούν Στουτγάρδη (21), Μπάγερν (20) και Ντόρτμουντ (20). Ευρώπη 

Στην Serie A δεν υπάρχει ανάλογη εικόνα, αφού στις πρώτες θέσεις παρουσιάζονται οι γνωστές ομάδες. Τώρα κυριαρχεί η Ίντερ (22 βαθμοί), αλλά την περασμένη εβδομάδα ήταν πρώτη η γειτόνισσα, η Μίλαν (21). Η Γιουβέντους (20) ακολουθεί και τις δύο. Και έπονται Νάπολι και Φιορεντίνα (από 17), η ομάδα που ίσως μπορεί να ανοίξει σχετικές συζητήσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!