MVP της πέμπτης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα ανακηρύχθηκε ο Ματίας Λεσόρτ.

Ο Ματίας Λεσόρτ ήταν κυρίαρχος στους αιθέρες στην χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπασκόνια με 95-81. Ο Γάλλος σέντερ εκτός από πολυτιμότερος της αναμέτρησης αναδείχθηκε και mvp της Ευρωλίγκα για την πέμπτη αγωνιστική.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Λεσόρτ σκόραρε 23 πόντους και κατέβασε 14 ριμπάουντ, έχοντας πολύτιμη συνεισφορά στο παρκέ για να πάρει η ομάδα του Αταμάν την 2η νίκη της στην διοργάνωση, ενώ συγκέντρωσε 31 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (PIR). Συνολικά, οι ελληνικές ομάδες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχουν δώσει 3 βραβεία mvp. Την πρώτη αγωνιστική ήταν ο Άλεκ Πίτερς του Ολυμπιακού, την τέταρτη ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ενώ στη πέμπτη ο Ματίας Λεσόρτ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο