Στη Λάρνακα θα διεξαχθεί ο αγώνας της Μακάμπι Χάιφα με τη Βιγιαρεάλ για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League.

Στη Λάρνακα θα διεξαχθεί ο αγώνας της Μακάμπι Χάιφα με τη Βιγιαρεάλ για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League-όπου συμμετέχουν Παναθηναϊκός και Ρεν-, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανακοίνωση: 

«Μετά την πρόσφατη απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, ότι δεν θα διεξαχθούν αγώνες στο Ισραήλ μέχρι νεωτέρας λόγω της τρέχουσας κατάστασης ασφαλείας, η UEFA επιβεβαίωσε, σε συμφωνία με τους συλλόγους και τις εμπλεκόμενες εθνικές ομοσπονδίες, ότι η επερχόμενη  συνάντηση της φάσης των ομίλων του Europa League μεταξύ της Μακάμπι Χάιφα και της Βιγιαρεάλ θα διεξαχθεί στο AEK Arena στη Λάρνακα της Κύπρου, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 18:45 CET (σ.σ: 19:45 ώρα Ελλάδας). Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!