Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως περιμένει από την ΚΑΕ Ολυμπιακό, αλλά και την Αστυνομική διεύθυνση Πειραιά να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διεξαχθεί το ντέρμπι ομαλά.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως περιμένει από την ΚΑΕ Ολυμπιακό, αλλά και την Αστυνομική διεύθυνση Πειραιά να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διεξαχθεί το ντέρμπι ομαλά και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα μέσα στο παρκέ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram:

«Θέλω να πιστεύω ότι μετά την άριστη φιλοξενία στο ΟΑΚΑ, την αποδεδειγμένη από εμάς καλή διάθεση αλλά και τα άσχημα γεγονότα στο Καραϊσκάκη, η ΚΑΕ ΟΣΦΠ αλλά και η Αστυνομία Πειραιά έχει κάνει και θα κάνει ό,τι απαιτείται ώστε να γίνει την Δευτέρα ένας αγώνας που θα διεξαχθεί ομαλά ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και να κερδίσει ο καλύτερος εντός γηπέδου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!