Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Αμπερντίν και μίλησε για το τεράστιο διπλό.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Αμπερντίν. Έτσι, στις δηλώσεις που παραχώρησε μπροστά στην κάμερα της Cosmote TV στάθηκε ιδιαίτερα στη νοοτροπία που έχει ο Δικέφαλος, να παλεύει μέχρι το τέλος όλα τα παιχνίδια του.

«Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι δείξαμε ξανά ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ότι θα είμαστε ενωμένοι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με δύο διαφορετικά ημίχρονα.

Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς με 2-0 ή και 3-0, στο δεύτερο με 2-3 λάθη δικά μας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Δείξαμε ξανά μία νοοτροπία, ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και νομίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα το αξίζαμε», σημείωσε ο Βιεϊρίνια και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, νομίζω δεν ήταν μόνο η τύχη ή οι αλλαγές, ήταν και η πίστη που είχαμε. Το είχαμε δείξει στο παιχνίδι με την Φρανκφούρτη, το δείξαμε και σήμερα και συνεχίζουμε να πιστεύουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Αυτό είναι που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, συν ότι υπάρχουν έμπειροι παίκτες με προσωπικότητα που παλεύουν μέχρι το τέλος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!