Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, απέρριψε την ιδέα ότι η ομάδα του έχει βελτιωθεί μετά την αποχώρηση του Χάρι Κέιν.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, απέρριψε την ιδέα ότι η ομάδα του έχει βελτιωθεί μετά την αποχώρηση του Χάρι Κέιν.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, πρώτος σκόρερ των «Πετεινών» για εννέα συνεχείς περιόδους, άφησε τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι για να πάει στην Μπάγερν Μονάχου.

Η Τότεναμ είναι μια από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις της εφετινής Premier League παίζοντας ένα ελεύθερο στυλ ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ο Ποστέκογλου δεν πιστεύει ότι η φόρμα της ομάδας του έχει καμία σχέση με την αποχώρηση του Κέιν. Έτσι, επέλεξε να επαινέσει το σύστημα και τις ατομικές ιδιότητες των παικτών του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω είναι ότι τα άτομα αλλάζουν τον τρόπο που παίζεις. Το να μην είναι εκεί (ο Κέιν), απλώς επιτρέπει να φέρουμε διαφορετικά άτομα στην ομάδα κι αυτά αλλάζουν τη δυναμική της.

Και πάλι, ενώ ο τρόπος που θέλω να παίζουν οι ομάδες μου έχει μια πραγματικά σαφή δομή, αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δημιουργήσω μια ισορροπημένη ομάδα όπου τα άτομα μπορούν να αλλάξουν τη δυναμική της. Το να έχουμε τον “Σόνι” (Σον) ως νούμερο 9 είναι διαφορετικό από το να έχουμε τον Χάρι ή ακόμα και τον “Ρίτσι” (Ριτσάρλισον) ως νούμερο 9 μας.

Το να μην έχουμε τον Χάρι εκεί μας αλλάζει ως ομάδα. Γιατί χρησιμοποιούμε διαφορετικά άτομα, αλλά αν ο Χάρι ήταν ακόμα εδώ η δομή θα ήταν η ίδια και θα είχαμε τα ίδια βασικά στοιχεία της προσπάθειας να κυριαρχήσουμε στον αντίπαλο. Να πιέσουμε τον αντίπαλο, όλα αυτά. Κάποια πράγματα θα εξακολουθούσαν να υπάρχουν».

Η Τότεναμ ανοίγει απόψε (27/10, 22:00) την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Premier League αντιμετωπίζοντας στο «Σέλχαρστ Παρκ» την Κρίσταλ Πάλας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!