Τέταρτο σερί el «clasico«» που θα χάσει ο Πέδρι καθώς ο 21χρονος χαφ της Μπαρτσελόνα δεν είναι σε θέση ακόμα να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Το el «Clasico» απέχει λίγες ώρες από την καθημερινότητά μας. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωπες αύριο στις 17:15 στο Spotify Camp Nou. Ένα βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες και όπως καταλαβαίνουμε ο νικητής θα πάρει..κεφάλι στη La Liga. πέδρι

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τσάβι έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών να διαχειριστεί για το ντέρμπι που έρχεται. Λεβαντόφσκι, Ραφίνια και Ντε Γιονγκ θα κριθούν την τελευταία στιγμή, αν δηλαδή η κατάστασή τους επιτρέπει να τεθούν στα πλάνα του Τσάβι. Σε αυτούς προστίθεται και ο Πέδρι που τα τελευταία δύο χρόνια ταλανίζεται από πολλούς τραυματισμούς. Μάλιστα για τον νεαρό Ισπανό, αυτό θα είναι το τέταρτο συνεχόμενο «clasico» που θα χάσει. Ο 21χρονος κεντρικός χαφ έχει χάσει τα τελευταία έντεκα παιχνίδια των «μπλαουγκράνα», ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε αλλά οι γιατροί δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!