Για λίγο κράτησε η χαρά του Κέβιν Πάντερ και της Παρτιζάν αναφορικά με τη χθεσινή μεγάλη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα καθώς ο Αμερικανός guard θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Για λίγο κράτησε η χαρά του Κέβιν Πάντερ και της Παρτιζάν αναφορικά με τη χθεσινή μεγάλη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Συγκεκριμένα, ο Πάντερ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χτύπησε στο γόνατο του ενός ποδιού του και στον οπίσθιο μηριαίο του άλλου. Απίστευτο και όμως αληθινό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτό σημαίνει πως ο Αμερικανός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Καθώς όπως φαίνεται χτύπησε και στα δύο πόδια. Πρόκειται για ένα πρόβλημα (ή μάλλον δύο προβλήματα) που θα ξεπεραστούν με θεραπεία, αλλά ο κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για την 6η και για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο παίκτης θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Μπάγερν Μονάχου για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!