O Ολυμπιακός έσπασε ένα φοβερό αήττητο σερί της Γουέστ Χαμ στην Ευρώπη που έτρεχε από το περσινό Conference League όπου και κατέκτησε.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός χθες κόντρα στην Γουέστ Χαμ όπου και επικράτησε με 2-1 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Οι ερυθρόλευκοι για 85 λεπτά έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι αλλά στο τέλος χρειάστηκαν λίγο καθαρό μυαλό για να την…βγάλουν καθαρή και να θέσουν σημαντικά θεμέλια πρόκρισης στην Ευρώπη. ολυμπιακός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα του Λονδίνου ήταν αήττητη στα προηγούμενα 17 ευρωπαϊκά παιχνίδια της, έχοντας απολογισμό 16 νίκες και μία ισοπαλία. Τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα ήταν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στους ημιτελικούς του Europa League τον Μάιο του 2022.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν όντως ένα ημίχρονο που δεν παίξαμε όσο έπρεπε. Έληξε το αήττητο σερί των 17 αγώνων. Οι ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ γίνονται όλο και καλύτερες. Είμαι απογοητευμένος γενικότερα από την ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο. Σε κάθε περίπτωση είμαστε φρέσκια ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού παίζουμε μόλις δύο χρόνια. Σταμάτησε το αήττητο σερί μας, αλλά συνεχίζουμε. Σε ότι έχει να κάνει με την ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Ήταν ένα εξαιρετικό κοινό. Δυσκολευτήκαμε να βρούμε επαφή με τους επιθετικούς μας», ανέφερε ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!