Ο Ρασβάν Λουτσέσκου αποφάσισε για τις περιπτώσεις των Κεντζιόρα και Μπάμπα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Εδώ και λίγες ώρες ο Ρασβάν Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν την μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Αμπερντίν.

Ωστόσο, ο Δικέφαλος του Βορρά στρέφει ξανά την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις. Μπροστά, για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (Δευτέρα 30/10, 19:30), με τους «ασπρόμαυρους» να μην έχουν νεότερα προβλήματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να έχει διαθέσιμους για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Ραχμάν Μπάμπα και Τόμας Κεντζιόρα. Οι δύο αμυντικοί συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Ατρόμητο, ωστόσο αμφότεροι θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όπως αποφάσισε ο Λουτσέσκου, ο Μπάμπα θα εκτίσει την τιμωρία του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική (Κυριακή 12/11, 17:30 – Τούμπα), ενώ ο Κεντζιόρα, θα λείψει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (26/11, 17:30), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Στο όριο των καρτών, δηλαδή, με δύο (2), βρίσκονται πλέον οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τόμας Μουργκ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!