Ο superstar των Φοίνιξ Σανς, Κέβιν Ντουράντ έκανε δήλωση-έκπληξη αναφορικά με τον κορυφαίο όλων των εποχών στο NBA.

Ο superstar των Φοίνιξ Σανς, Κέβιν Ντουράντ έκανε δήλωση-έκπληξη λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τώρα και για τον Κέβιν Ντουράντ, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στο NBA δεν είναι άλλος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πάει πολύς καιρός από τότε που αναμετρηθήκαμε. Ανυπομονώ να παίξω μπάσκετ αντιμετωπίζοντας τον αναμφισβήτητα καλύτερο παίκτη όλων των εποχών», ανέφερε ο Ντουράντ χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως ο “KD” είχε τοποθετηθεί για το θέμα και τον Νοέμβριο του 2022, υποστηρίζοντας τότε: «Ο ΛεΜπρόν είναι προφανώς μέσα στο top-2 ή στο top-3 των παικτών που έχουν παίξει ποτέ στο ΝΒΑ. Πάντα υπάρχει ένας ενθουσιασμός όταν μπαίνει στο παρκέ. Είμαστε και οι δύο πολλά χρόνια στη λίγκα και ο κόσμος έχει καταφέρει να δει πολλές μάχες στο υψηλότερο επίπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!