Δέκα μήνες αποκλεισμός από τους αγώνες και άλλους οκτώ σε εναλλακτικές ποινές επιβλήθηκαν στον Σάντρο Τονάλι.

Δέκα μήνες αποκλεισμός από τους αγώνες και άλλους οκτώ σε εναλλακτικές ποινές, στο πλαίσιο πλάνου θεραπείας κατά του τζόγου, και διαθεσιμότητα για 16 συναντήσεις «παρουσία» που διοργανώνει η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) επιβλήθηκαν στον Σάντρο Τονάλι.

Ο πρόεδρος της FIGC Γκαμπριέλε Γκραβίνα ανακοίνωσε τη συμφωνία μεταξύ της ομοσπονδιακής εισαγγελίας και του Ιταλού διεθνή μέσου της Νιούκαστλ Σάντρο Τονάλι για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τώρα η συμφωνία πρέπει να εγκριθεί από τη γενική εισαγγελία αθλητισμού στην CONI πριν περάσει στην UEFA για τη διεθνή επέκταση της διάταξης.

Ο Τονάλι θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εφόσον προκριθεί η Ιταλία.

«Πρέπει να επιλέξουμε αν θα σκεφτούμε μόνο την τιμωρία ή την αντιμετώπιση ορισμένων σημαντικών κοινωνικών πτυχών», είπε ο Γκραβίνα, ενώ στη συνέχεια, επέκρινε «τις άδικες επιθέσεις στο ποδόσφαιρο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!