Οι Φοίνιξ Σανς τιμωρήθηκαν με αφαίρεση ενός Draft δεύτερου γύρου (2024) από το NBA την Τετάρτη λόγω παράβασης κανόνων.

Οι Φοίνιξ Σανς τιμωρήθηκαν με αφαίρεση ενός Draft δεύτερου γύρου (2024) από το NBA την Τετάρτη, αφού η λίγκα αποκάλυψε ότι η ομάδα παραβίασε τους κανονισμούς της free agency.

Η λίγκα είπε ότι οι Σανς συμμετείχαν σε συζητήσεις με τον free agent, Ντριου Γιούμπανκς πριν από την ημερομηνία που επιτρέπονταν οι συνομιλίες. Ο Γιούμπανκς υπέγραψε τελικά με τους Σανς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η επιλογή που έχασαν οι «ήλιοι» ήταν αρχικά του Ντένβερ και αποκτήθηκε από τους Ορλάντο Μάτζικ σε προηγούμενη ανταλλαγή. Η λίγκα ανέφερε ότι οι Σανς συνεργάστηκαν με την έρευνα.

«Είμαστε απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα της έρευνας του ΝΒΑ», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Σανς. «Αν υπήρξε παραβίαση, ήταν ακούσια. Είμαστε επικεντρωμένοι στο να συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες του πρωταθλήματος και να αγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο κάθε χρόνο. Με αυτά τα λόγια, αποδεχόμαστε την τιμωρία από τη λίγκα και επικεντρωνόμαστε στο να ανυπομονούμε για τη φετινή σεζόν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!