Την πρώτη της ήττα στον 2ο όμιλο του Europa League γνώρισε η ΑΕΚ.

Την πρώτη της ήττα στον 2ο όμιλο του Europa League γνώρισε η ΑΕΚ, που έχασε 3-1 από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Ο Βιτίνια (27΄), ο Χαρίτ (60΄πεν.) και ο Βερετού (69΄πεν.) πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ είχε ισοφαρίσει στο 53΄ ο Πινέδα για την Ένωση, που αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο ημίωρο λόγω αποβολής του Στάνκοβιτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, η γαλλική ομάδα ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου με 5 βαθμούς σε 3 ματς, ενώ ακολουθεί η ΑΕΚ με 4. Οι άλλες δυο ομάδες του γκρουπ, Άγιαξ και Μπράιτον, αγωνίζονται αργότερα (22:05).

Τα highlights του αγώνα
Οι λεπτομέρειες του αγώνα

Διαιτητής: Ντανιέλ Στεφάνσκι

Κίτρινες: Μπαλέρντι – Σιντιμπέ, Ρότα, Άμραμπατ, Γιόνσον

Κόκκινη: Στάνκοβιτς (57΄)

Οι συνθέσεις

ΜΑΡΣΕΪΓ (Τζενάρο Γκατούζο): Μπλάνκο, Κλος (88΄ Ναντίρ), Μπεμπά, Μπαλέρντι (88΄ Μεϊτέ), Λόντι, Κοντογκμπιά, Ρονζιέ, Χαρίτ (75΄ Σαρ), Βερτού (88΄ Μουρίγιο), Εντιαγέ, Βιτίνια (75΄ Ομπαμεγιάνγκ)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (46΄ Πόνσε), Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί (44΄λ.τρ. Μοχαμαντί), Γιόνσον, Σιμάνσκι (75΄ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Μάνταλος (59΄ Αθανασιάδης), Άμραμπατ (75΄ Ελίασον), Τσούμπερ

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!