Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν πριν την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπασκόνια.

Ο Εργκίν Αταμάν προετοιμάζει τους παίκτες του για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Τούρκος τεχνικός τόνισε πως ο Παναθηναικός χρειάζεται  ένα γήπεδο με καυτή ατμόσφαιρα. Παράλληλα, στάθηκε στη πιθανή απουσία του Μαντζούκας αλλά και στο προφίλ της Μπασκόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αταμάν:

«Όλα τα παιχνίδια είναι must-win, ειδικά όταν παίζεις στην έδρα σου. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Όταν παίζεις στην έδρα σου στην EuroLeague έχεις ένα πλεονέκτημα, ως ομάδα στο παρκέ, αλλά και έξω από αυτό. Όλοι ξέρουμε τι έγινε με την Μακάμπι, οπότε δεν έχει καμία σημασία το αν παίζεις εντός ή εκτός. Είναι σημαντικό να παίζεις καλά και να βρεις έναν τρόπο να κερδίσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μπασκόνια είναι επικίνδυνη ομάδα. Μπορεί αυτές τις τέσσερις εβδομάδας να έχουν πετύχει μόνο μία νίκη, αλλά έχουν επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση με τον Χάουαρντ, τον Μαρίνκοβιτς, τον Μονέκε, τον Κοστέλο. Παίρνουν πολά τρίποντα, οπότε σίγουρα το κλειδί είναι η άμυνα.

Ο Μαντζούκας είναι άρρωστος, δεν νομίζω πως θα παίξει. Ο Παπαπέτρου χρειάστηκε επέμβαση. Δεν υπάρχουν άλλες απουσίες. Είναι σημαντικό να παίξουμε επιθετικά και έξυπνα και όλοι να είναι δίκαιοι απέναντι μας.

Ελπίζω ότι αυρίο θα υπάρχουν περισσότεροι οπαδοί, γιατί ειλικρινά, όταν είδα τόσο λίγο κόσμο στο παιχνίδι με την Μακάμπι ταράχθηκα λίγο. Πρέπει να δημιουργήσουμε μία πραγματική ατμόσφαιρα, για να ασκήσουμε πίεση σε όλους, στους παίκτες, στους αντιπάλους, στους διαιτητές. Έχουμε μία πολύ μεγάλη αρένα που χωράει 20.000 άτομα. Ελπίζω να μην παρασυρθούμε από τα συναισθήματά μας. Χάσαμε δύο παιχνίδια στην παράταση και τώρα είναι σημαντικό να αρχίσουμε να κερδίουμε, με τη σπουδαία υποστήριξη και ώθηση από τον κόσμο μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!