Η UEFA δημοσιοποίησε την Τρίτη (24/10) τις αποφάσεις του Σώματος Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχίας όπου αναφέρονται παραβατικές συμπεριφορές στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ.

Η UEFA δημοσιοποίησε την Τρίτη (24/10) τις αποφάσεις του Σώματος Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχίας (UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body/CEDB) στη συνεδρίασή του στις 12 Οκτωβρίου, εξετάζοντας παραβατικές συμπεριφορές των ομάδων στις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στις αποφάσεις που ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, υπήρχε και το «ποινολόγιο» για παραβατικές συμπεριφορές στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, που διεξήχθη στις 21 Σεπτεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να τιμωρούνται με πρόστιμο που έφτασε τις 20.000 ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο ενημερωτικό δελτίο της η UEFA «…το CEDB τιμώρησε τον Ολυμπιακό για: Χρήση δείκτη λέιζερ, Άρθρο 16(2)(δ) DR: 20.000 ευρώ

Νωρίτερα στη σεζόν και δη στα προκριματικά του Europa League, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 22.625 ευρώ και για τον εκτός έδρας αγώνα του με την Γκενκ για τον γ’ προκριματικό γύρο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!