Super League 2: Με γκολ του Περέιρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Κηφισιά νίκησε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό Β΄.

Με γκολ του Περέιρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45΄+3) η Κηφισιά νίκησε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό Β΄, στην εξ αναβολής συνάντηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στο Β΄ όμιλο της Super League 2.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο 76ο λεπτό η Καλλιθέα είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ ο Μεχίας πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Λίλο, που είχε αντικαταστήσει κάτω από τα δοκάρια του «τριφυλλιού» τον Ξενόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή στο 40΄.

Η νικήτρια έφτασε τους 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια και πέρασε μόνη πρώτη στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα στο γκρουπ, ενώ οι «πράσινοι» έμειναν στους 3 βαθμούς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία του Β΄ ομίλου:

Ολυμπιακός Β’ - Ιωνικός        1-1
Γιούχτας - Παναχαϊκή           2-1
Αιγάλεω - Καλαμάτα             0-3
Τηλυκράτης - Ηλιούπολη         1-2
Διαγόρας - Χανιά               3-1
Παναθηναϊκός Β΄ - Καλλιθέα     0-1

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!