Ο γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις, Μάρκους Σμαρτ, τοποθετήθηκε σχετικά με την αποχώρηση του από τους Μπόστον Σέλτικ.

Ο γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις, Μάρκους Σμαρτ, τοποθετήθηκε σχετικά με την αποχώρηση του από τους Μπόστον Σέλτικς και τον τρόπο που του φέρθηκε η πρώην ομάδα του.

«Τους είχα ρωτήσει αν ήθελαν να με ανταλλάξουν και η απάντηση τους ήταν πως όλα είναι καλά. Τους έλεγα “τι συμβαίνει;” γιατί άκουγα διαρκώς φήμες για ανταλλαγή μου», ανέφερε αρχικά ο Σμάρτ και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αυτοί όμως επέμεναν και μου έλεγαν πως “είσαι μια χαρά, μην ανησυχείς”. Και μετά έμαθα από τον Σαμς Σαράνια στο Twitter πως με αντάλλαξαν. Πριν με ενημερώσει κάποιος από αυτούς».

Να θυμίσουμε πως ο Σμαρτ μετακόμισε στους Γκρίζλις στο πλαίσιο του trade που έστειλε στους Κέλτες τον Κρίσταπς Πορζίνγκις από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!