Την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και των ποδοσφαιριστών του επανέλαβε ο Ματίας Αλμέιδα.

Την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και των ποδοσφαιριστών του επανέλαβε ο Ματίας Αλμέιδα, την παραμονή του αγώνα με τη Μαρσέιγ (26/10, 19:45) για την 3η ημέρα του Europa League.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου στο «Βελοντρόμ», ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε:

– Για τη σημασία των αναμετρήσεων με τη Μαρσέιγ και τις απουσίες που καλείται να διαχειριστεί:

«Δική μας νοοτροπία είναι να διατηρούμε πάντα την ίδια βάση ποδοσφαιριστών. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όμιλος μας είναι πολύ δύσκολος. Και ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να πλησιάζουμε το τέλειο στην απόδοση μας.

Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με σπουδαίους παίκτες μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο που τον στηρίζει. Με έναν προπονητή που μεταδίδει πάθος και είναι αλήθεια ότι μετά την άφιξη του η ομάδα έχει αλλάξει. Ματίας Αλμέιδα

Σίγουρα λείπουν κάποιοι ποδοσφαιριστές αλλά εγώ είμαι απόλυτα ήρεμος με αυτούς που έχω στη διάθεσή μου και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
– Για τα καλά λόγια που είπε για τον ίδιο ο Γκατούζο:

«Ο κύριος Γκατούζο ήταν ένας πολεμιστής, ήταν μία εποχή τότε στην Ιταλία που οι ομάδες είχαν μοιράσει καλά τους ρόλους στην Ιταλία. Οι ομάδες του παίζουν με έναν τρόπο παρόμοιο με αυτόν που έπαιζε και ο ίδιος. Ενώ η δική μου ομάδα παίζει πολύ καλύτερα από την έπαιζα εγώ!».

– Για την πίεση που μπορεί να ασκήσει η έδρα της Μαρσέιγ

«Τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό στην ομάδα της Μαρσέιγ και σε αυτό το γήπεδο έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τότε που έπαιζα πως ποδοσφαιριστής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αύριο θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου με δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο, παθιασμένες για το άθλημα, με ποδοσφαιριστές που νιώθουν ότι ανήκουν στους συλλόγους τους οποίους εκπροσωπούν.

Προσωπικά το απολαμβάνω που είμαι εδώ κι αυτό θα γίνει και αύριο. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τη λέξη πίεση στο ποδόσφαιρο. Στον κόσμο γίνονται πόλεμοι κι εμείς πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που κάνουμε αυτό που μας διασκεδάζει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!