Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ρωτήθηκαν για τον παίκτη που θα ήθελαν να έχουν στην ομάδα και η απάντηση του Λεσόρ ξεχώρισε.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερώτηση του Eurohoops για τον παίκτη που θα ήθελαν να έχουν στην ομάδα και η απάντηση του Λεσόρ ξεχώρισε.

Ειδικότερα, ο Ματίας Λεσόρ δεν μπόρεσε να διαλέξει μόνο έναν και υποστήριξε πως θα έφερνε στον Παναθηναϊκό όλους του πρώην συμπαίκτες του από την Παρτιζάν. Πολύ βολικό θα έλεγε κανείς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι υπόλοιπες επιλογές ήταν οι εξής:

-Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ επέλεξε τον Πάρις Λι,
-Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι τον Ματέους Πονίτκα,
-Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ τον αδερφό του, Γουίλι Ερνανγκόμεθ,
-Ο Τζέριαν Γκραντ τον Μπόνζι Κόλσον,
-Ο Λούκα Βιλντόζα τον συμπατριώτη του, Φακούντο Καμπάτσο,
-Ο Κάιλ Γκάι τον Έντι Τάβαρες και
-Ο Μάριους Γκριγκόνις τον Γουίλ Κλάιμπερν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!