Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Σάσα Ίλιτς ως προπονητής του Ατρομήτου τονίζοντας πως αυτή η ομάδα έχει προοπτική.

Στα χέρια του Σάσα Ιλιτς πέρασε και επίσημα από χθες η τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου, με τον Σέρβο προπονητή να ανακοινώνεται από την ομάδα του Περιστερίου και να αντικαθιστά τον Κρίς Κόουλμαν.

Συγκεκριμένα, Ο Ίλιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα θα ανακάμψει, καθώς διαθέτει ποιότητα και προοπτική, στις πρώτες του δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα είμαι προπονητής του Ατρόμητου. Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον κ. Σπανό, για τις προσπάθειες που έκανε ώστε να φτάσουμε στο σήμερα και τον Τεχνικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλο, με τον οποίο τις τελευταίες μέρες είχαμε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για την ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είμαι λίγες ώρες εδώ και όλοι πολύ φιλικοί μαζί μου και με τους συνεργάτες μου. Από το κλίμα που λαμβάνω και τα πρώτα μηνύματα, είμαι πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί με την ομάδα.

Όλο αυτό το διάστημα έχω δει όλα τα παιχνίδια του Ατρόμητου. Είδα και την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Από την ομάδα σίγουρα δεν λείπει η ποιότητα. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και πάνω σε αυτό μπορούμε να επενδύσουμε. Αυτό το διάστημα έχω μιλήσει και με συμπατριώτες μου που έχουν περάσει από την Ελλάδα και έχω μάθει τα καλύτερα για τις συνθήκες εργασίας. Διαθέτουμε ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο, που θα μας βοηθήσει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, αλλά πιστέψτε με, αυτή η ομάδα έχει προοπτική, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε πολύ καλά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!