Μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, ο Άρης θα αντιμετωπίσει στην Πολωνία την Σλασκ Βρότσλαβ για την τέταρτη αγωνιστική του EuroCup.

Εκτός έδρας αποστολή έχει στο πρόγραμμά του ο Άρης.

Μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν στην Πολωνία την Σλασκ Βρότσλαβ για την τέταρτη αγωνιστική του EuroCup.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε για την αναμέτρηση και για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης:

«Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, με μεγάλα κορμιά, τη Σλασκ, η οποία πάντα συναγωνίζεται σκληρά τον αντίπαλο. Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα ριμπάουντ, καθώς η πολωνική ομάδα κυνηγά πολύ την κυριαρχία στον συγκεκριμένο τομέα. Την ίδια στιγμή, πρέπει να είμαστε έξυπνοι και αποφασιστικοί στην επίθεση, κάτι που θα αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα του παιχνιδιού».

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Η βαθμολογία του Άρη:

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!