Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως δεν έχει βρεθεί ακόμα ο άνθρωπος που έριξε την κροτίδα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Σε επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε πως έχει ξεκινήσει εδώ και δύο 24ωρα την αναζήτηση του ατόμου που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι της Κυριακής (22/10) με τον Παναθηναϊκό, οδηγώντας στη διακοπή του αγώνα και υπογράμμισε πως θα του απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κληθεί σε απολογία ενώπιον του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League, με την εκδίκαση να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (27/10).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Από την Κυριακή το βράδυ με τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων μας προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι και ας είναι πλέον βέβαιο από όλα τα οπτικοακουστικά μέσα ότι πέφτει μακριά από τους παίκτες του ΠΑΟ και προφανώς δεν μπορεί να τους προκαλέσει το παραμικρό.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο «Γ. Καραισκάκης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!