Οι αγώνες του Champions League της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μίλαν είναι ζωτικής σημασίας στην προσπάθειά πρόκρισης από έναν δύσκολο όμιλο, δήλωσε σήμερα (24/10) ο Λουίς Ενρίκε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης «Παρκ ντε Πρενς». 

Οι αγώνες του Champions League της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μίλαν είναι ζωτικής σημασίας στην προσπάθειά πρόκρισης από έναν δύσκολο όμιλο, δήλωσε σήμερα (24/10) ο Λουίς Ενρίκε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης «Παρκ ντε Πρενς».

Ο γαλλικός σύλλογος έχει τρεις βαθμούς, ένα λιγότερο από τη Νιούκαστλ, αλλά και έναν περισσότερο από τη Μίλαν. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει έναν βαθμό.

«Αυτά είναι ζωτικής σημασίας παιχνίδια έναντι της Μίλαν λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες των δύο αγωνιστικών. Όμως επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι», είπε ο Λουίς Ενρίκε στους δημοσιογράφους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η πραγματική αξία της Μίλαν είναι ότι είναι μια σπουδαία ομάδα που έπαιζε πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις. Κάθε σύλλογος στον κόσμο έχει τα πάνω και τα κάτω του, αλλά η Μίλαν τα πάει καλά αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό είναι ο “όμιλος του θανάτου”: Και οι τέσσερις ομάδες μπορούν να περάσουν.»

Ερωτηθείς πώς θα προσέγγιζε η Παρί Σεν Ζερμέν τον αυριανό αγώνα, ο Λουίς Ενρίκε είπε:

«Επίθεση όπως πάντα, είμαστε μια ομάδα που πάντα επιτίθεται. Πάντα είχαμε περισσότερη κατοχή από τους αντιπάλους μας. Θα πρέπει επίσης να αμυνθούμε στο δικό μας μισό. Είμαι αισιόδοξος από αυτό που βλέπω, από αυτό που αντιλαμβάνομαι από τους παίκτες μου στον τρόπο που προπονούνται. Οι φίλαθλοι εκτιμούν αυτή τη νοοτροπία των παικτών, τους αρέσει να βλέπουν την ομάδα να αμύνεται οργανωμένα, να πιέζουμε τους αντιπάλους μας, να επιτιθέμεθα πάντα».

Αύριο (25/10) και οι δύο τερματοφύλακες θα τεθούν αντιμέτωποι με τις πρώην ομάδες τους, με τον Μάικ Μενιάν, να αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να έρχεται αντιμέτωπος με τη Μίλαν μετά την αποχώρησή τους με ελεύθερη μεταγραφή το 2021.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!