O Άντονι Κάουαν του Προμηθέα Πατρών αναδείχτηκε MVP της 3ης αγωνιστικής στη Basket League.

O Άντονι Κάουαν του Προμηθέα Πατρών αναδείχτηκε MVP της 3ης αγωνιστικής στη Basket League. Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ, που αγωνίζεται για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα της Πάτρας και για τρίτη στην Basket League καθώς την αγωνιστική χρονιά 2021-22 έπαιξε στον Άρη, στην εντός έδρας νίκη του Προμηθέα επί του Αμαρουσίου συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, η καλύτερη επίδοση μεταξύ των παικτών οι οποίοι έπαιξαν στις αναμετρήσεις το προηγούμενου τριημέρου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Άντονι Κάουαν πέτυχε 21 πόντους με 5/5 βολές, 5/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, πήρε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ, έκανε ένα κόψιμο, κέρδισε 6 φάουλ, υπέπεσε σε 4 φάουλ και πραγματοποίησε ένα κλέψιμο σε 20’ και 53’’ συμμετοχής.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Basket League που ο MVP προέρχεται από τον Προμηθέα Πάτρας. Την 1η αγωνιστική πολυτιμότερος παίκτης είχε αναδειχθεί ο Χάντερ Χέιλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!