Το... στίγμα για τα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα της Λομβαρδίας ενόψει του ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε ο Ολιβιέ Ζιρού.

Οι παίκτες της Μίλαν, είναι… υποχρεωμένοι να «ξεχάσουν» την εντός έδρας ήττα από την Γιουβέντους με 1-0 και να συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, που θα γίνει μεθαύριο (25/10) στην γαλλική πρωτεύουσα για το Champions League. Ζιρού

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το… στίγμα για τα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα της Λομβαρδίας, έδωσε ο Ολιβιέ Ζιρού, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο «Canal +»:

«Η φιλοσοφία μας είναι να αμυνόμαστε από την επίθεση. Το κάνουμε εντός έδρας, αλλά στο ματς με την Παρί ΣΖ, δεν ξέρω εάν ο προπονητής θα θέλει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Γνωρίζουμε καλά τις επιθετικές τους δυνατότητες, αφού οι 3-4 παίκτες που έχουν στην επίθεση, είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχοι. Θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με όλους και κυρίως με τον Κιλιάν Μπαπέ. Νομίζω ότι θα αμυνθούμε με πολλούς παίκτες πάνω του, αυτό είναι σίγουρο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!