Την καθιερωμένη του επίσκεψη με... δώρα έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο προπονητικό κέντρο των Μιλγουόκι Μπακς.

Την καθιερωμένη του επίσκεψη με… δώρα έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο προπονητικό κέντρο των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Greek Freak μοίρασε το νεό ζευγάρι παπουτσιών που φέρει το όνομά του. Πρόκειται για μία «παράδοση», αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνηθίζει πριν ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν να δίνει παπούτσια σε κάθε παίκτη και σταφ της ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτή τη φορά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε στα προσωπικά του social media ως… κούριερ. Αρχίζει, λοιπόν, σαν άλλος Άγιος Βασίλης να τα δίνει σε έναν προς έναν ενώ στη διαδρομή κάνει και την… γκάφα του αφού του έπεσαν μερικά κουτιά.

Φυσικά, και ο Ντέμιαν Λίλαρντ, πήρε και εκείνος το δώρο του, παρά το γεγονός πως έχει παπούτσια με την δική του υπογραφή. Πάντως, ο Λίλαρντ ευχαρίστησε τον Γιάννη και του ζήτησε να τα υπογράψει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!