Ανακατατάξεις έγιναν καθώς οι Λιους Χάμιλτον και Σαρλ Λεκλέρ αποκλείστηκαν από τους αγωνοδίκες στο Grand Prix της F1 στο Όστιν.

Ανακατατάξεις έγιναν τα ξημερώματα, καθώς οι Λιους Χάμιλτον και Σαρλ Λεκλέρ αποκλείστηκαν από τους αγωνοδίκες στο Grand Prix της F1 στο Όστιν του Τέξας.

Μετά το τέλος του αγώνα και κατά τον καθιερωμένο έλεγχο διαπιστώθηκαν παρατυπίες στα πατώματα των μονοθεσίων της Mercedes και της Ferrari αντίστοιχα.

Οι αγωνοδίκες πήραν την απόφαση να αποκλείσουν τους δύο πιλότους με αποτέλεσμα να έχουμε ανακατατάξεις τόσο στο βάθρο των νικητών, όσο και στην γενική κατάταξη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Χάμιλτον, που κανονικά τερμάτισε στη δεύτερη θέση και ο Λεκλέρ που βρέθηκε έκτος τέθηκαν εκτός, με τον Λάντο Νόρις της McLaren να ανεβαίνει δεύτερος και τον Κάρλος Σάινθ της Ferrari τρίτος, ενώ ο Σέρχιο Πέρες και ο Τζορτζ Ράσελ πήγαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Στην έκτη θέση ανέβηκε ο Πιέρ Γκασλί, στην έβδομη ο Λανς Στρολ, στην όγδοη ο Γιούκι Τσουνόντα. Στην βαθμολογούμενη δεκάδα μπήκαν και οι δύο οδηγοί της Williams, Άλμπον και Σάρτζεντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!