Από το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου... στη Stark Arena μετέβη ο νέος τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Από το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου… στη Stark Arena μετέβη ο νέος τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής αφίχθη το μεσημέρι στη Σερβία και συγκεκριμένα στις 14:00, αφού νωρίτερα σήμερα (22/10) ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την πρόσληψή του για δύο χρόνια. Καθώς, οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας αντιμετωπίζουν αύριο (23/10) εκτός έδρας τη Ζελέζνικ για την Αδριατική Λίγκα, ο Σφαιρόπουλος δεν είχε την… πολυτέλεια να ξεκουραστεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στις 15:30 ήταν στη “Stark Arena”, αφού το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση το απόγευμα της Κυριακής, με τον Ερυθρό Αστέρα να δημοσιεύει φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση του Έλληνα προπονητή με τους παίκτες του. Εξάλλου, ακολουθεί το σερβικό ντέρμπι της Euroleague, την ερχόμενη Πέμπτη (26/10, 19:30), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής με την Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με τυπικά γηπεδούχο την Παρτιζάν. Τέσσερις ημέρες μετά και συγκεκριμένα, στις 30 Οκτωβρίου Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν θα λύσουν ξανά τις διαφορές τους, αυτή τη φορά για την Αδριατική Λίγκα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προέβη στις πρώτες δηλώσεις του ως τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, τονίζοντας πως αυτό που ζητά από τους παίκτες του είναι «να καταλαβαίνουν τι θέλω από αυτούς».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα:

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να είμαι κομμάτι της οικογένειας και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Τσόβιτς, τον πρόεδρο και όλη την διοίκηση που με έφεραν εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα προπονήσω αυτήν την ομάδα. Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε και να κάνουμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί. Η διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλαθλοι, οι οποίοι είναι εκπληκτικοί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και αγχωμένος να ξεκινήσω, να έρθουν τα παιχνίδια, να “χτίσω” την ομάδα στο γήπεδο, την ομάδα που έχω ήδη και να φέρω επιτυχία στον σύλλογο. Ξέρουμε πως να προχωρήσουμε μεσούσης της χρονιάς και θα βάλουμε νέα πράγματα στο παιχνίδι μας, θα πάμε βήμα-βήμα. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες να καταλαβαίνουν τι θέλω από αυτούς. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε μαζί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!