Ο Βαγγέλης Παυλίδης αποθεώνεται στην Ολλανδία καθώς είναι ο πρώτος παίχτης μετά τον Γιόχαν Κρόιφ που έχει σκοράρει και στις 9 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν σταματάει να σκοράρει στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και το όνομά του αυτή τη στιγμή φιγουράρει δίπλα από αυτό του Γιόχαν Κρόιφ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Χθες πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στη Χέρενφειν και έφτασε τα 12 γκολ στη φετινή Eredivisie. Και βρίσκεται στη πρώτη θέση μαζί με τον Μεξικανό επιθετικό της Φέγενορντ, Σαντιάγκο Χιμένες. Μάλιστα το πιο σπουδαίο είναι πως έχει βρει δίχτυα και στις 9 αγωνιστικές του ολλανδικού πρωταθλήματος μετά τον σπουδαίο Γιόχαν Κρόιφ το 1966-1967!

Ο Παυλίδης ρωτήθηκε από το ολλανδικό EPSN για το όμορφο ορόσημο κι ανέφερε: «Γιόχαν Κρόιφ… Φυσικά και τον ξέρω, τον ξέρουν όλοι. Ένας θρύλος. Είναι πάντα ωραίο να κάνεις ρεκόρ, αλλά σκόραρε στα πρώτα του 14 ματς», είπε ο Έλληνας φορ για τον Κρόιφ, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε: «Δεν ξέρω αν θα φτάσω τα 14, αλλά είναι ήδη ωραίο»

«Αυτό ήταν το δεύτερο χατ τρικ στην καριέρα μου, πολύ ωραίο! Τώρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι» αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα τη Πέμπτη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολο.υθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!