Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την ώρα από τα αποδυτήρια του Γ. Καραϊσκάκης, ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει, λόγω της κροτίδας που δέχθηκε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την ώρα από τα αποδυτήρια του Γ. Καραϊσκάκης, ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει, λόγω της κροτίδας που δέχθηκε. Παναθηναϊκός

Για το λόγο αυτό μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο γιατρός του αγώνα, όπως τονίζεται από την πλευρά του Παναθηναϊκού, άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση που ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και πλέον αναφέρει ότι ο Χουάνκαρ είναι καλύτερα.

Όπως επισημαίνει επίσης η πλευρά των πράσινων, ο Παναθηναϊκός ζητάει εγγράφως τη γνωμάτευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Διακοπή στο ντέρμπι μετά από κροτίδα στον Χουάνκαρ

Διακόπηκε στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο μετά το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους»» και στον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν στο 48΄ με τον Καμαρά το γκολ του Βαγιαννίδη από το 28΄, ωστόσο, λίγα λεπτά μετά μία κροτίδα έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ την ώρα που ζεσταινόταν με άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αριστερού μπακ των «πρασίνων».

Το ματς διακόπηκε, αμέσως έσπευσαν οι γιατροί για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο. Οι «πράσινοι» αποχώρησαν στ΄ αποδυτήρια, με το διαιτητή Μαρέσκα να παίρνει τους συνεργάτες του και να τους ακολουθεί. Παναθηναϊκός

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!